dimecres, 13 de febrer del 2013

Sortida al Parc Natural del Montseny

El dimecres 6 de febrer, vam anar al Parc Natural del Montseny. Ens havien convidat!
El Parc Natural del Montseny se situa entre les comarques de La Selva, Osona i el Valles Occidental.
Vam anar amb autobús i, després d'arribar, vam esmorzar, vam seguir els monitors que ens van guiar per el parc i van explicar-nos  per què el parc natural està protegit. Vam aprendre que és perquè ja hem construit molts edificis a tot arreu i necessitem un lloc natural on poder anar .Ens van explicar coses sobre els arbres, les fulles, els seus fruits i també sobre els animals que hi viuen, com per exemple el pit roig, el tudó, el picot verd... Vam veure un cau de toixons, un pica soques, caus de conills, falgueres i refugis de carboners.
La ruta que vam fer es deia "El sot de l'infern" perquè era un sot (part molt fonda) i es veia sortir molt fum (com si fos l'infern) quan  antigament hi havien molts carboners a la zona.                                
Ens ho vam passar molt bé!

1 comentari:

  1. Va estar molt bé va ser un moment de estar en la natura molt bó!! :D I vam aprendre un munt de coses com per exemple que un ocell crec que era el pig roig es guardava la llengua per el aldrededor del seu cervell, es una miqueta fastigós pero era molt interesant!!!! :P

    ADEU! Nerea Gonzalez

    ResponElimina