dimecres, 13 de febrer del 2013

Carnestoltes

El tema de Carnestoltes d'aquest any a l'escola era els instruments musicals i nosaltres ens vam disfressar de Taula de DJ. Vam discutir si la taula de DJ era un instrument o no, però nosaltres teniem l'opinió que si que ho era, perquè creiem que crea nova música. Finalment vam conseguir disfrasar-nos del que voliem.
El material per fer la disfressa era el següent:
Cartró, pintura, cola per fer paper maixé, goma eva, filferro, cola de contacte, celo, cinta de colors, aerofix, taps, fil ferro amb pels, permanent, punxó.
Com ho hem fet:
Vam decidir les mesures que tindria la taula de DJ: 50cm x 55cm. Vam fer dos trosos de cartró de 55 x 50cm i a la taula li vam fer una mitja circunferència a un costat, per poder-la encaixar en el nostre cos.  Després vam enganxar paper de diari al cartro per fer el volum. Vam enganxar els taps d'ampolla per fer el botons de la taula i després li vam posar les cintes, per poder-nos-la aguantar. Seguidament la vam folrar de paper maixé, la vam pintar de negre, vam pintar els botons, posar els discos i pintar-li detalls. Després d'acabar la taula vam fer els auriculars amb una cicumferència de de cartró, posant-li paper de diari i posant-li cola de paper maixé, també. Per fer la cinta del cap, vam tallar una peça rectangular de goma eva i li vam posar fil ferro per dins per donar-li forma.



I aquest és el resultat! Hem treballat molt, però ens han quedat unes taules de DJ xulíssimes!

1 comentari:

  1. Hola soc la nerea!!!! Les disfresses van quedar molt chules y molt reals jejejeje :P Em va agradar moltisim!!



    ADEU!

    ResponElimina