diumenge, 21 d’octubre del 2012

Presentacions d'inici de curs

Per començar amb bon peu el curs, vam proposar-nos fer cada un una presentació individual sobre algun fet que ens hagués sobtat durant l'estiu. Podia ser algun lloc que haguéssim visitat, una notícia que ens hagués interessat especialment o bé algun tema del nostre interés que volguessim compartir amb els companys. Com que vam començar el curs amb dues noies noves a la classe, aquesta activitat també ens donava la oportunitat de conèixe'ns una mica millor.

I com ho vam fer? Doncs primer vam conversar i decidir quin era el tema sobre el qual cada un parlaria. Després ens vam aventurar en la búsqueda d'informació i imatges necessàries per explicar-ho, tot seguint un guió de presentació, consensuat a la classe. Més tard vam confeccionar una presentació de diapositives o bé un pòster. Finalment, cada un ho va presentar a la resta de la classe, mentre la resta li comentàven quines coses havia fet bé i quines podia millorar.

Aquestes presentacions inicials ens han servit per elaborar una informació a partir d'un guió, de manera que s'entengués i fos atractiu per la resta. Ens han ofert la possibilitat de posar-nos davant de la classe i superar els nostres nervis. Però potser el més important és que han sortit temes interessants que potser més tard investigarem.

Ho heu fet súper-bé!

Lola

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada