diumenge, 21 d’octubre del 2012

L'autorretrat

Salvador Dalí, 1972
Aquest trimestre tenim com a encàrrec artístic treballar l'autorretrat. Hem començat observant  obres d'alguns artístes plàstics del segle XX que que ens han donat molt per parlar. Ens hem adreçat a les seves obres fent-nos tres preguntes: què ens fa sentir o pensar  el que veiem?, què veiem o imaginem? i de quina manera creiem que treballen els artistes, amb quins materials?
Man Ray, 1933
Després ens hem atrevit a experimentar amb el nostre autorretrat. Primer ens vam dibuixar de memòria, sense cap referent. Després hem pogut observar el nostre rostre a partir d'una foto, per després dibuixar-nos fent servir diferents materials com ara ceres, llapis de colors, aquarel·les...
En una següent sessió, ens hem associat en grups de dos o tres per investigar la manera de treballar d'alguns artístes, amb la intenció d'inspirar-nos per fer el nostre autorretrat.  Hem començat a elaborar un document col·laboratiu que aviat compartirem amb vosaltres. Després hem continuat experimentant amb el nostre rostre, aquesta vegada tot deconstruint la nostra foto i afegint altres materials, sobre un full DIN A3.
Ah! juntament amb la classe de 6èB instal·larem un estudi artístic cada vegada que fem plàstica entre les dues classes i el vestíbul per poder-nos moure amb més llibertat. Aquí teniu algunes fotos del procés:

1 comentari:

  1. Això fà patxoca!!! estic impacient per rebre el document col·laboratiu!

    ResponElimina