divendres, 7 de juny del 2013

Exposició dels treballs sobre les àvies i els avis.

Aquest dissabte dia 8, pares, mares, mestres i alumnes estarem muntant l'exposició amb els treballs que durant aquest trimestre hem estat preparant al voltant del tema dels avis i les àvies. Ha estat un tema molt engrescador, amb unes propostes molt interessants i molt emocionals, que esperem vingueu a visitar.

La nostra proposta per a la exposició com a classe ha estat doble:

EL PROCÉS DE FER LES DITES
Per començar a tractar el tema de la biblioteca d’aquest any vam fer una enquesta als nostres avis i àvies. En aquella enquesta sortia una pregunta que si sabien dites.
Quan tots vam portar les dites que sabien els nostres avis i àvies primer les vam haver d'entendre i després ens les vam repartir per parelles. Vam decidir fer un marc i un dibuix del significat perquè quedessin boniques.
Aquí teniu el resultat del nostre treball!

Algunes de les dites dels nostres avis ilustrades


COM HEM FET EL NOSTRE CÒMIC DELS AVIS I ÀVIES
Una altra cosa que la Lola ens va proposar fer, va ser un còmic (fotonovel·la) de la visita a 6èA d’alguns dels nostres avis i àvies. A nosaltres ens va semblar molt bona idea.
Per a fer-ho vam imprimir les fotos que ens interessaven i per parelles les vam retocar i afegir les bafarades. També vam decorar algunes fotos.  Per a nosaltres ha estat molt interessant fer aquest treball i hem après unes altres habilitats i que els avis i àvies són importants.


Portada del nostre còmic sobre la visita dels avis

Esperem que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada