dilluns, 15 d’abril del 2013

Sortida al Palau de la Música

El dia 7 de març, els dos sisès de l'escola, vam anar al Palau de la Música, que es troba al barri Gòtic de Barcelona. Alguns nens i nenes vam anar directes a l'estació del Ferrocaril de Rubí i d'altres vam anar amb l'autobús de línia des del cole fins l'estació. Desprès tots junts vam anar amb el tren fins la plaça Catalunya de Barcelona.

Quan vam arribar al Palau, abans d'entrar a veure l'espectacle "La Veu del Món", vam esmorzar a la placeta de la part del darrera, on ens vam trobar amb més grups d'altres escoles. Mentre anavem cap a la sala ens vam fixar com està fet aquest edifici, ja que una part es antiga i l'altra moderna. A la part antiga hi ha una escala majestuosa fins arribar a la sala, on hi ha escultures de caps de músics importants, vidrieras de colors i tota ella té una decoració plena de figures amb relleus.

"La Veu del Món" consistia en l'actuació d'un grup de set nois que imitaven cantant a capella diversos instruments relacionats amb la musica tradicional de diferents països. Dos dels nois es preocupaven de muntar l'escenari i cambiar-lo mentre entretenien d'una forma divertida al públic.

Després de l'espectacle vam anar a dinar a la plaça de Rei. Quan vam acabar de dinar ens vam posar a jugar una mica. Finalment vam tornar a l'escola en transport públic.

A la majoria dels nens i nenes ens va agradar l'espectacle i la passejada per Barcerlona . Esperem que algun dia pogueu anar-hi, val la pena!

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada